Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

lauantai 29. elokuuta 2015

Muita enemmän

Arvon kanssaraksaajat ja raksabloggaajat. Aion nyt jakaa kanssanne suuren viisauden. Rakentaminen on voimia vievää ja uuvuttavaa. Se voi jopa käydä liian raskaaksi. Se voi viedä elämästä ilon. Ja ennen muuta se voi ajaa puolisot erilleen ja tuhota parisuhteen. Niin on käynyt valitettavan monille, vaikka harvat varmaan projektia aloittaessaan uskovat ajautuvansa erilleen. Siispä ystävät hyvät, hoitakaa parisuhdettanne, pitäkää huolta toisistanne ja itsestänne, puhukaa ja rakastakaa. Senkin uhalla, että projekti viivästyy tai juuri se unelmien seinälaatta tai tapetti jää saamatta. Tuskin kenenkään mielestä vasta valmistunut talo on unelmien täyttymys, jos se kaikkein rakkain ei ole sitä jakamassa.

Aion nyt jättää blogin pienelle tauolle ja keskittyä siihen, mikä on minulle kaikkein tärkeintä, sillä se ei todellakaan ole tämä talo tai bloggailu. Kiitos jokaiselle projektiamme seuranneelle ja hyvää syksyn jatkoa kaikille. Ehkä palaan jossain vaiheessa...


6 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Toivottavasti tauko tekee hyvää ja pääset jatkamaan bloggailua!

    VastaaPoista
  2. Rakentaminen on raskasta ja kuluttavaa. Tsemppiä, toivotaan että palailet linjoille vielä.

    VastaaPoista
  3. Hyvää taukoa. Tee juuri sitä mitä haluat ja ole rakkaiden ihmisten kanssa sekä nauti talosta. Toivon että palailet kertomaan kuulumisia.

    VastaaPoista