Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Lohkominen

Eilen oli tonttimme lohkominen. Tontti oli pyykitetty jo aiemmin viereisten kunnan alueiden lohkomisen yhteydessä, joten maastossa vain tarkastettiin, että kaikki pyykit olivat siellä missä pitikin. Yksi pyykki on aikanaan porattu isoon kiveen, ja sen jälkeen kunta oli käynyt kaivamassa tiealuetta. Nyt pyykki killuun tyhjän päällä, kun hiekat kiven alta on kaivettu pois. Tontin nurkkaa on joka tapauksessa pakko muotoilla maansiirtotöiden yhteydessä, eikä pyykkikiveä oikein voi silloin jättää paikoilleen. Sovimmekin insinöörin kanssa, että hän käy laittamassa pyykin lopulliselle paikalleen sitten, kun olemme saaneet tontin reunojen muotoilut tehtyä.

Matti mittaa
Pyykki
Tonttimme nimeksi ei tullut Kukkulan kuningas, jota insinööri ehdotti, vaan siitä tuli Mäkitupa :) Kooksi täsmentyi 998 neliötä eli neliön vähemmän kuin mitä arvio pinta-ala oli. Noh, ehkä me mahdutaan - eipä tarvitse laittaa sitä nurmikkoa niin paljoa ;)

Muuten tässä onkin kiivain talopakettitoimittajan valintaprosessi meneillään ja sen aiheuttama tuska ja ahdistus on suurempi, kuin osasin etukäteen kuvitella. Kerron lisää joku toinen kerta - sitten, kun on saatu ajatuksia kasaan ja päätöksiä tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti