Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kurkistuksia

Hei kaikille pitkästä aikaa! Hengissä ollaan edelleen :) Olen kovin hämmentynyt siitä, että blogiani on käyty varsin ahkerasti lukemassa päivitystauosta huolimatta. Kiitos jokaiselle!

Halusin jakaa kanssanne muutaman pienen maistiaisen kodistamme. Sisustamiselle ei ole oikein ollut energiaa, mutta jotain pientä sentään on tullut saatua aikaiseksi. Osa tavaroista on tosin löytänyt paikkansa siitä, mihin ne on suoraan muuttolaatikoista nostettu. Minulle käy usein niin. Käykö muille?

Ensin kurkistus olohuoneeseen:

Tuo huopainen puukori oli sellainen, jota muistan hiplailleeni kaupassa jo kauan sitten. En itse asiassa edes muistanut, missä kaupassa korin aikoinaan näin, ja ehdin jo etsiä sitä useammastakin paikasta, kunnes se viime viikolla ihan vahingossa käveli vastaan. Se ei ehkä ole materiaaliltaan kaikkein käytännöllisin puiden säilytykseen, mutta kauneus voitti tällä kertaa käytännöllisyyden. Huopa on mielestäni todella miellyttävä materiaali, jotenkin niin lämmin ja pehmeä. Sohva hankittiin lopulta Ikeasta. Haaveilin alun perin Furninovan Birmingham-sohvasta, mutta budjetti tuli tässä kohdin vastaan. Tv-taso löydettiin Maskusta. Se on valmistettu kierrätyspuusta. Jotain samanhenkistä haaveilen ruokapöydäksikin, sitten joskus.

Muuta alakertaa:

Vierashuoneen värimaailmaksi valikoitui ihan vahingossa samat sävyt kuin Marimekon lumimarja-kankaassa, josta olen pingottanut taulun jo edellisen kotimme seinälle. Tosin kuvista nuo sävyjen samankaltaisuudet eivät nyt kyllä käy oikein ilmi. Kyseisen taulun paikka tuleekin siis olemaan vierashuoneessa pianon päällä (sitten, kun raaskin tehdä ne ensimmäiset reiät seiniin). Kuistiinkin saatiin vihdoinkin viikko sitten kattovalaisin, joka on hengeltään tuollainen vanhahtava. Keittiömme on osoittautunut kaikin puolin varsin toimivaksi, ja siitä olen erityisen iloinen, sillä käytinhän sen suunnitteluun ihan hirmuisesti aikaa.

Verhoja meillä ei ole vielä missään (ne reiät!). Myös kello odottaa vielä pääsyä olohuoneen seinälle. Luulen, että aloitan seinien rei'ittämisen tuosta kellosta :)

Sitten esimerkkejä niistä tavaroista, jotka vaan ovat jääneet niille sijoilleen, mihin ne on laatikosta purettu:

6 kommenttia:

 1. Kiitos näistä makupaloista, hyvältä näyttää! Tuo punalintuinen tapetti on mahtava.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä teillä, kaikki kivasti linjassa. 😊 Tuo allas on varsin hieno, ei ole ennen tullutkaan vastaan tuon värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Allas on Blancolta ja niitä oli saatavilla aika monessa eri värissä, valitsin lähimpänä tason väriä olevan.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.