Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Puuta nurin

Perjantaina vietettiin kumpikin Siipan kanssa lomapäivää ja se tuli varsin otolliseen saumaan. Saatiin monta asiaa hoidettua, kuten sähkö- ja vesiliittymät tilattua, aloituskokouksen aika sovittua, maansiirtourakoitsijaa informoitua, sähköurakan tarjouspyyntöjä lähetettyä... Viikonloppuna urakkana olikin sitten puiden kaato tontilta. Tontillamme oli kaiken kaikkiaan viisi mäntyä, jotka piti kaikki kaataa pois. Sinänsä helpon kuuloinen urakka, mutta kun puut eivät todellakaan olleet pienimmästä päästä ja pituutta kullakin oli varmaan parikymmentä metriä.


Lauantaina sää oli aurinkoinen ja kaunis, mutta silloin emme valitettavasti juurikaan ehtineet tontilla mitään tehdä, koska aika meni sukulaislasten synttäreillä. Puut saatiin nurin lauantaina, mutta isoin puusavotta jäi sunnuntaille, jolloin valitettavasti satoi vettä lähes koko päivän. Oksien ja puupöllien raahaaminen todella epätasaisella tontilla tosiaankin sai hien pintaan - ja  sadeasu ei ehkä sittenkään ollut kaikkein järkevin pukeutumisvalinta. Sadeasun alla olevat vaatteet olivat nimittäin alimmaista urheilukerrastoa lukuun ottamatta kaikki ihan läpimärkiä hiestä. Onneksi Appi ja Anoppi olivat auttamassa - ei me millään oltaisi Siipan kanssa kahdestaan tuosta selvitty. Isoimmat pöllit jäivät toki edelleen retkottamaan paikoilleen, mutta ehkä kaivurimies saa siirrettyä ne sivuun. Riittää kyllä Siipalle pilkottavaa noissa pölleissä pitkäksi aikaa. Maansiirtotyöt olisi ilmeisesti tarkoitus aloittaa tulevalla viikolla - vihdoin jotain näkyvää tapahtuu :)


Minulla yrittää (taas) flunssa pukata päälle - liekö tämä kaikki stressi laskee vastustuskykyä. Toivotaan, ettei tämänpäiväinen rehkiminen pahentanut tilannetta - yhtään ei huvittaisi sairastaa, kun viime kerrastakin on vasta niin vähän aikaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti