Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Jännän äärellä

Välittäjä on valittu, ja nyt lähti talo myyntiin. Vettä on satanut monta päivää ja mitään toivoakaan ei ole ollut päästä nurmikkoa leikkaamaan, joten pihakuvat ovat mitä ovat. Kuvauskeikka tuli kaiken kaikkiaan varsin lyhyellä (alle vuorokauden) varoitusajalla. Onneksi siis siivosin kylppärin ja saunan jo juhannukseksi. Terassitkin kuurattiin juhannusaattona (voi niinkin juhannusta viettää). Muutoin meillä on kyllä varsin siistiä, joten aika pikaisella imurointi, pölyjen pyyhintä ja tavaroiden järjestely -sessiolla päästiin. Ensimmäinen näyttökin on jo huomenna. Sitten vain odotellaan tarjouksia :)

Tervetuloa kotiin!

Toki koitetaan vähän lomaillakin tässä kaiken siivoamisen ja jännittämisen välissä. Säät kun vielä vähän suosisivat sitäkin puolta...

Raksahommien suhteen on edelleen hiljaiseloa - tontilla kasvaa kaikessa rauhassa horsmaa ja puolimetristä pajua :) Raksaintoa on onneksi saatu hiukan tyydytettyä appivanhempien mökillä, joka tosin pian rupeaa olemaan ihan viime silauksia vaille valmis. Ikean keittiökaappeja kasailtiin siellä viimeksi.


Mökkikeittiö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.