Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

(Toivottavasti) viimeiset viilaukset

Perjantaina saatiin talotehtaalta lausuntosarja tarkastettavaksi ja kommentoitavaksi. Nyt olisi siis aika tehdä viime hetken viilaukset. Tämän jälkeen joka ikisestä muutoksesta joutuu sitten pulittamaan ylimääräistä. Kävimmekin viikonlopun aikana siipan kanssa kuvia läpi ja kirjasimme ylös omia muutoksia (ehkä jopa sellaisia, joilla ei tässä kohdin olisi mitään merkitystä, mutta tuleepa nekin kirjattua jonnekin ylös). On se muuten jännä, että vaikka näitä kuvia on jo tullut tuijoteltua kerran jos toisenkin, edelleenkin keksittiin niihin korjauksia/lisäyksiä. Voikohan lopputulokseen oikeastaan koskaan olla täysin tyytyväinen?!?

Kuvat käyvät vielä kierroksella rakennusvalvonnassakin, jottei ainakaan sieltä tule sitten enää mitään yllätyksiä myöhemmin. Jotenkin tuntuu, että kaikki etenee tällä hetkellä niin toivottoman hitaasti. En käsitä, miten ikinä tontti voi ehtiä valmiiksi vastaanottamaan taloa marraskuun puolivälissä. Mutta vastaava ei ainakaan vielä ole osoittanut liiemmälti huolta tämän suhteen, joten ehkä minunkin pitäisi yrittää rauhoittua. Pohjatöiden ja perustusten tekeminen ei kai sitten kuitenkaan loppupeleissä vie kovin montaa viikkoa.

Lausuntosarjaa kommentteineen.
Tänään käytiin tontilla mittailemassa. Tontilla kasvaa viisi isoa mäntyä, joista kolme on mittausten mukaan liian lähellä autotallia. Kaksi muutakaan ei ole niin kummoista, että niitä varta vasten säilyttää haluaisimme. Tulimmekin siipan kanssa siihen tulokseen, että kaadetaan kaikki pois. Tontille voisi näyttää myös hiukan raivaussahaa, vaikkei se ihan välttämätöntä kai olekaan - koivu yms. ryteikkö on kuitenkin sen verran pientä, että sen saisi kyllä ihan kaivurillakin nurin. Mutta tulisipa sentään edes itselle sellainen olo, että jotain tapahtuu.

Tallin paikan mittailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.