Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Valu tulee, olemme valmiit

Viime yönä tuli nähtyä vain raksaunia, sen verran kovasti jäi eilen illalla kaihertamaan se lattiakaivon paikka. Tänä aamuna soittelin heti Vastaava-Arille ja hän sanoi, että siirretään vaan kaivoa, niin ei sitten tarvitse aina saunassa käydessään asiaa miettiä. Saa nähdä, koska Arilla menee hermot kanssani, kun olen joka asiassa niin pilkunviilaaja (ja jahkailija). Vielä sillä on ollut kyllä ihan lehmän hermot :)

Putkimies pääsi kuin pääsikin paikalle vielä tänään, ja kaivo saatiin siirrettyä kai sitten lopulta varsin vähällä vaivalla. Olen kyllä tyytyväinen, että lähdettiin korjauttamaan tuo.  Nyt kaivo on huomattavasti paremmassa paikassa, vaikkei ihan seinän keskellä taida nytkään olla.  Eipä kuitenkaan tarvitse suihkussa ollessaan suoraan kaivon päällä seisoa.


Siippa kävi päivällä hoitamassa yhden soittokeikan ja minä sillä aikaa pesin kotona pyykkiä, siivosin, tein loppuun vähän joululahjoja ja pesin uuninkin joulun kunniaksi. Kotitöiden tekeminen on kyllä raksailun myötä jäänyt kaiken muun jalkoihin - tuntuu, että pyykkikori pursuaa jatkuvasti likapyykkiä ja kaikki astiat ovat aina likaisena.

Illalla mentiin vielä raksalle tekemään loput rästihommat. Laitettiin tallinkin seiniin paperit, ja Siippa rakensi sinne puusta hienon härvelin, johon sai roikkumaan lämmittimen ja valon.


Nyt pitäisikin pikku hiljaa kaikki alkaa olla valmiina huomista valua varten. Kurapartio saapuu paikalle aamulla seitsemältä. Sitten lattia saakin rauhassa kuivua joulun pyhät ja me lähdemme sukulaisiin joulun viettoon.

Kuka muuten käveli seinällämme?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.