Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Otsikon keksimisen vaikeus...

Tänään ei päästy aamulla liikkeelle ihan yhtä aikaisin kuin eilen. Siippa oli illalla (tai no ehkä ennemminkin yöllä) kuuntelemassa jotain keikkaa, ja minäkin heräsin aamulla harvinaista kyllä vasta Siipan kellon soidessa 8:45. Jos eilen oli todella kaunis ja aurinkoinen päivä, niin tänään oli kyllä sen totaalinen vastakohta - koleaa ja vesisadetta ihan koko päivän. No onneksi saatiin tehdä siistejä sisätöitä :)

Tehtiin ensin valmiiksi eilen kesken jäänyt vierashuoneen katto. Minä viimeistelin samalla saunan foliointeja. Saunasta on nyt vielä folioimatta katto, koska ilmanvaihtokanavat kaipaavat vähän lisää mittaa ennen kuin katon voi laittaa umpeen. Tiedän kyllä, että oikeaoppisesti tehtynä katto olisi pitänyt folioida ensin ja limittää seinäpaperin kanssa. Valitettavasti tuo järjestys ei nyt meillä onnistunut, mutta kaipa tuon nyt voi toisinkin päin tehdä. Foliointiin en ole ihan täysin tyytyväinen, sillä eristevillat jäivät muutamasta kohdin hiukan pullottamaan - alumiinipaperi olisi siis pitänyt saada hiukan kireämmälle. Mutta siitä nyt tuli mitä tuli ja sillä mennään.

Tervetuloa avaruusaikaan!

Lounastelun jälkeen lähdimme käymään rautakaupassa, josta mukaamme tarttui erinäisen sälän lisäksi kosteudenkestävät mdf-paneelit yläkerran kylpyhuoneen kattoon. Siippa kiinnitti jo paneelit paikoilleenkin sillä välin, kun minä vähän siivoilin ja nyhräsin vielä tuon saunan folioinnin kanssa. Katto oli suorastaan ihan hetkessä valmis ja siitä tuli hieno. Sopii kuin nenä päähän kylppärin tyyliin!

Yläkerran kylppärin katto valmiina.

Rautakaupassa muuten ihailin meille tulevaa ammetta, mutta en vielä saanut Siippaa suostuteltua, että oltaisiin otettu se jo mukaan - ei kuulemma ole tilaa säilyttää sitä missään eikä sitä voi vielä kylppäriin viedä, kun ei ole portaita. Sinne se siis jäi vielä odottelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti