Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tapahtumarikas päivä

Talo on ollut myynnissä viikon ja tänään hyväksyimme tarjouksen. Huonot ovat siis ajat talon myynnille, kuten eräs välittäjäehdokkaista myyntipuheessaan sanoi ;) Saimme ensimmäisen tarjouksen sunnuntaina, ja sitä ollaan tässä nyt muutama päivä työstetty. Lopputulokseen olemme ihan tyytyväisiä. Pienet sille!


Nyt voikin jo kääntää katseen kohti tulevaa. Viikon päästä olisi vielä kuntotarkastus ja jos/kun se menee läpi, päästään allekirjoittamaan kauppakirjaa. Muutto osuisi heinä-elokuun vaihteeseen, ja sitä ennen pitäisi jostain löytää vielä asuntokin. Niin että jos jollain on tarjota kivaa vuokrakolmiota, saa ottaa rohkeasti yhteyttä ;) Yhteen vuokra-asuntoon laitettiin hakemus heti tänään, mutta saa nähdä tärppääkö. Edessä on siis ankara talon tyhjennys ja pakkausoperaatio, mutta sitä ennen käydään vielä juhlimassa sukulaistytön ripille pääsyä, ja toivottavasti ehditään nähdä vähän kavereitakin. Ehkä pitää myös poiketa ennen loman loppumista Asuntomessuille, kun kerrankin on oikeasti aihetta mennä sinne muutenkin kuin vain haaveilemaan :)

Jotta päivässä ei olisi vielä tarpeeksi kaikkea jännää, putkahti talon luonnoskuvat sähköpostiin illansuussa. Näyttää aika kivalta, eikö?
2 kommenttia:

  1. Onnea ja nopeastihan se kävi! Toivottavasti löydätte hyvän vuokra-asunnon pian. Itsekin haaveilen tuonne asuntomessuille pääsystä. Jospa sieltä jotain kivoja sisustus- tai pihavinkkejä saisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä oli jotenkin koko ajan sellainen fiilis, että talo menee kyllä nopeasti kaupaksi, mutten kyllä itsekään uskonut, että näin nopeasti.

      Poista