Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Mistä tietää, että muutto lähestyy?

No ainakin siitä, että "to do" -lista lyhenee kovaa vauhtia. Sekä siitä, että olen ikkunoiden pesun ohella aloittanut myös jo kaappien pyyhkimisen. Kukahan vaan pakkaisi ne tavarat laatikoihin meidän nykyisessä asunnossa?

Ihan ensimmäisenä esittelen (taas) tällä kertaa täysin valmista yläkerran kylppäriämme. Siitä tuli kyllä niin houkutteleva, että melkein teki jo mieli laskea ammeeseen heti vesi, kun vedet perjantaina yläkertaan päälle saatiin. Maltoin kuitenkin vielä mieleni.


Yläkerta taitaa olla nyt ihan paria pikkulistaa ja kynnystä vaille valmiina. Alakerrassakin Siippa on saanut melkein kaikki kattolistoitukset tehtyä paria pientä pätkää eteisessä ja kodinhoitohuoneessa lukuun ottamatta. Kodinhoitohuoneeseen on nyt saatu myös kalusteiden päälle tulevat täytteet paikoilleen, enää pari sivutäytettä puuttuu.

Listaa ja täytettä

Minä olen käyttänyt jo monta päivää ikkunoiden pesuun. Jotta ymmärtäisitte, miksi se on niin tuskastuttavan hidasta, laitan tähän pari ennen kuvaa, joista hyvin näkee, mikä on ollut lähtötilanne.Sen lisäksi, että ikkunat ovat ulkoapäin mikä minkäkinlaisen ryönän peitossa, ovat ikkunoiden välitkin täynnä kaikenmoista moskaa. Unohtamatta tietenkään niitä mainostarrojen tai minkä lie jättämiä liimajälkiä, jotka lähtevät vain raa'alla Fairylla hinkkaamalla. Olen nyt siis näiden ikkunoiden kanssa tusannut jo monta päivää, ja vieläkin on olohuoneen ja vierashuoneen ikkunat pesemättä. Kaksi olohuoneen korkeaa ikkunaa pesin, mutta Siippa oli sitä mieltä, ettei muita kannata pestä ennen kuin sahaaminen oikeasti voidaan lopettaa takaterassilla. Mutta kyllä näyttää pesun jälkeen niin paljon paremmalta, eikö?!?


Koska ikkunoiden pesuni keskeytyi, päätin ruveta jo pesemään kaappeja sisältä. Sainkin käytyä läpi kaikki kodinhoitohuoneen ja alakerran vessan kaapit sekä eteisen komeron. Voi apua, miten paljon pölyä noissa olikaan... Huomenna jatkan ehkä keittiöstä. Sitten voisikin jo siirtyä imurointiin, pölyjen pyyhintään ja lattioiden moppaukseen :) Muutto siis jo kovasti polttelee.


4 kommenttia:

 1. Iiiiik, ihana tuo kylppäri! Teidän talo on kyllä valmistunut huikealla vauhdilla ja vieläpä laadulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tuosta kylppäristä tuli kyllä oikein onnistunut! Huikeasta vauhdista saati laadusta en osaa sanoa, mutta ainakin pitkää päivää on painettu.

   Poista
 2. Tosi hieno tuli kylppäristä ja ihana tuo makuuhuoneen tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetti on tosiaan Econ Earth-mallistosta. Pitkään etsin tuohon tapettia, mutta en oikein löytänyt mielestä. Tuo tapetti oli minulla koko ajan sellaisena "tämä laitetaan, jos muuta ei löydy" varana ja muuta ei sitten löytynyt...

   Poista