Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kattolistoitusta

Hyvä, kun olimme tänään raksalle päässeet, niin pihaan ajoi ihan tuntematon auto. Ovikello soi ja oven takana oli ruuan kaupustelija. Myytävänä oli kuulemma jos minkäkinlaista pihviä ja muuta murkinaa - kaikki tietysti suurtalousannoskoossa. Siippa intoutui ostamaan meille vähän lihapiirakoita ja parin litran ämpärin silliä. Pienenä sivuhuomautuksena kerrottakoon, että minä en syö silliä, joten Siipalla riittää tuossa hetkeksi pupellettavaa ;) Lihapiirakoista intoutuneina me korkkasimmekin tänään mikromme ja söimme ensimmäisen "kotona valmistetun" lounaan raksalla.


Muutoin tämä päivä menikin kattolistoitusten parissa. Saimme kattolistat paikoilleen alakerrassa useammassakin huoneessa ja vierashuone, olohuone ja kuisti ovat nyt periaatteessa täysin valmiit. Periaatteessa siksi, että ulko-ovien eteen lattiaan samoin kuin takan ympärille pitää vielä laittaa listat, parketin ja laatan saumasta puuttuu myös lista ja vierashuoneen ja kylpyhuoneen välinen kynnys on vielä irrallaan. Mutta puutelista alkaa olla näiden huoneiden osalta jo aika lyhyt, eikö?

Ensimmäinen valmis huone

Olohuoneen listoitukset valmiina


Kuisti valmis

Eteisessä ja keittiössäkin on jo osa kattolistoista paikoillaan. Näissä huoneissa on tosin vielä vähän muutakin puuhasteltavaa. Liesituulettimen päällä oleva kotelo ei nimittäin ole vielä ihan ylös saakka valmis ja eilen tilaamani välitilan laatat luonnollisesti puuttuvat myös. Eteisessä porrasaukon holvin reunaan täytyy vielä kehitellä jonkinmoiset listat ja kodinhoitohuoneen kynnys on myös vielä irrallaan.

Eteisen kattolistaa

Kyllä tuo nyt kuitenkin vahvasti rupeaa näyttämään siltä, että pitää oikeasti alkaa pian pakkailemaan muuttolaatikoita ja tekemään muuttoilmoituksia. Hämmentävää - sehän on kohta jo valmis!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppupiiperrysten kanssa! Hienoon laattaan päädyit, teidän koti on vaan niin 😍.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.