Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

torstai 25. kesäkuuta 2015

Käyttöönottokatselmus pidetty

Tänään meillä oli käyttöönottokatselmus. Pari pientä huomautusta tuli puuttuvasta takan kipinäpellistä sekä ilmanvaihdon mittauspöytäkirjasta. Kummatkin puutteet olivat tosin jo entuudestaan tiedossa. Ilmastoinnin mittaus suoritetaan sitten, kun loppusiivous on tehty. Kipinäpelti taas on ollut mietinnässä jo jonkin aikaa, mutta en vaan ole vielä(kään) saanut aikaiseksi sitä hankkia. Vai olisiko lasi kivempi? Millainen ratkaisu teillä on?

Muutoin kaikki oli niin kuin pitikin, talon seinässä numero ja portaissa kaiteet. Nyt on jollain tapaa huojentunut olo, kun muuttamaan pääsee periaatteessa koska tahansa. Toki pyrkimyksemme kuitenkin on tehdä talo sisältä valmiiksi ennen varsinaista muuttoa, joka voisi ehkä olla tuossa heinäkuun puolivälin tietämissä. Eilen irtisanoin vuokra-asuntomme, joten kyllä se on menoa nyt!

Seiska seinässä

Eilen kiinnitettiin porraskaide

Viime päivät ovat minun osaltani menneet tasoitellessa, hioessa, imuroidessa tasoitepölyä, taas tasoitellessa, hioessa ja imuroidessa tasoitepölyä. Ei siis mitään kovin mieltä ylentävää. Yläkerran pyykkikuilun kotelo on nyt kuitenkin jo kertaalleen maalattu lopullisella värilläkin. Alakerran portaiden alle tulevan varaston seiniin vedin tänään akryylit nurkkiin, joten ne olisivat sitten maalia ja tapettia (päätettiin nimittäin laittaa siihen tapetti - jotain haastetta) vaille valmiit. Tänään sain vedettyä vihdoin myös silikonit kodinhoitohuoneeseen, nyt ne puuttuvat enää vain keittiöstä.

Silikonia

Siippa puolestaan on taas listoitellut - sitä puuhaa riittää...

Etuovi listoitettuna

Tänään sovittiin, että meillä pidetään Kannustalo-esittely elokuussa. Aika tarkentuu myöhemmin, mutta oletettavasti kuun puolivälin tienoilla. Heinäkuu on kuulemma kesälomien vuoksi hiukan epäkiitollinen aika pitää esittelyä, joten siksi vasta elokuussa. No, ehtiipä toivottavasti saada tavarat paikoilleen ennen sitä.


7 kommenttia:

 1. Sehän oli ihan just kun sanoit ettei tää valmistu ikinä :/ Onnea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän tuo toki valmis ole vieläkään, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä :)

   Poista
 2. Onnittelut muuttoluvasta! :)

  VastaaPoista
 3. Mitenhän tuo mittaus onnistuu näillä huonekohtaisilla ilmanvaihtolaittella, esimerkiksi Freshinin laitteilla, kun ei ole tietoa. Millä laitteilla ne teki mittauksen? Meille olisi kuitenkin tulossa tähän ilmastointikoneeseen huonekohtainen säätö mahdollisuus, niin kai ne turha on säätää kovin tarkkaan. Ja se kai yhtäpaljon tuo ja vie ilmaa pois, niin voisi kuvitella että tämä ei tarvitse niin paljoa säätöä lopputarkastuksessa?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.