Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Loma lopussa ja arki edessä

Viikonloppu on mennyt suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Minä en edes käynyt raksalla eilen ja Siippakin ihan vain poikkeamassa. Tänään käytiin tekemässä lumityöt ja kantamassa (taas) yksi lava seinätiiliä sisään.

Olen jonkin verran innostunut tilailemaan jo tavaroita nettikaupoista. Taisinkin jo aiemmin mainita, että tilasin Netraudasta maanantaina suihkut ja hanan. Paketti tuli perjantaina. Luulin tosin, että suihkutkin tulevat jo, mutta pelkkä hana tuli. Eli suihkuja odotellaan vielä - no onneksi ei tosiaankaan ole vielä mikään kiire niiden kanssa ;) Olen myös tilannut kylpyhuoneen valaisimia - osan Briteistä saakka. Toivottavasti tulevat ehjänä perille. Tapettejakin tekisi mieli tilata. Nykyinen asuntomme on niin pieni, että täällä ei oikein mitenkään päin mahdu säilömään uuteen kotiin tulevaa tavaraa, eikä noita oikein raksalle pyörimäänkään vielä viitsi viedä - pitää siis koittaa vielä ainakin jonkin aikaa hillitä tavaroiden hamstrausta...

Hanaksi valitsimme Grohen Eurosmart hanan. Ihan perushana kaarevalla juoksuputkella, joka tosin lähtee hanasta sivulta eikä takaa, kuten monissa malleissa.


Raksalla oli perjantaina muurattu kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen välistä tiiliseinää varsin pitkälle jo. Tänään piti käydä taas kantamassa timpureille lavallinen tiiliä lisää sisälle lämpenemään. Tiiliä on sisällä tällä hetkellä ihan kohtuullinen määrä, vaikka yhä niitä on pihallakin kaksi ja puoli lavaa. Välillä tuntuu, että joku kyllä varmasti käy aina yön pimeinä tunteina tuomassa noita lisää pihalle, kun eivät meinaa millään loppua, vaikka kuinka kantaa ja kantaa... Tänään (vasta) selkäni rupesi oikuttelemaan, enkä lopussa uskaltanut kantaa enää kuin yhden tiilen kerrallaan. Toivotaan, että ei mennyt pahemmin.

Kodinhoitohuone rupeaa hahmottumaan.
Tiiliä siellä ja täällä.
Huomenna koittaa paluu arkeen, kun loma loppuu ja aamulla kello soi taas 6.15. Ensi viikolla raksalla jatketaan väliseinien muurausta ja ilmeisesti sähkömies on tulossa tekemään rasiointeja levyseiniin. Oletettavasti myös ilmanvaihtoputkien asentajat jatkavat hommiaaan. Kyllä se siitä siis koko ajan etenee!

Lopuksi yksi täysin raksailuun liittymätön kuva. Olen jo jonkin aikaa haaveillut pellavapussilakanoista ja nimenomaan luonnonpellavan värisinä. Päätinkin ostaa sellaiset meille joululahjaksi, ja nyt petasin ne ensimmäistä kertaa. Ihan kivalta ja houkuttelevalta näyttää, eikö?

Pellavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti