Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

lauantai 31. tammikuuta 2015

Siivouspäivä

Ihana kätevä Siippani sai kuin saikin pelastettua rikkoutuneelta muistikortilta suurimman osan raksakuvistamme! Huh helpotusta!

Tänään vietimme pitkän päivän raksalla. Yläkerta oli tyhjennetty suurimmasta osasta tavaraa ja näky alakerrassa olikin sitten sen mukainen. Joka paikka oli täynnä tavaraa ja roskaa.

Tässä näkymiä Siipan studiossa.

Yläkerta makuuhuoneen nurkasta katsottuna.

Seinien viereen oli kiinnitetty solukuminen reunanauha ja lattiaan levitetty Knaufin kosteutta kestävä aluspaperi. Yläkerta onkin nyt siis pyykkikuilun reikää vaille valmis lattialämmitysputkiston asentamiseen.

Laitoimme parvekkeen oveen ja takaoviin kahvat ja vääntönupit. Hetken aikaa piti kyllä ohjekuvia tavailla, mutta hyvin saatiin nuo lopulta paikoilleen. Ja toimivatkin vielä :) Pääoveenkin meinattiin laittaa kahva, mutta ruuvit olivat himpun verran liian lyhyet. Niinpä jäi homma siltä osin toiseen kertaan.


Alakerrassa riitti siivottavaa. Siippa kantoi pihalle ison kasan kipsilevyn palasia sekä laudanpätkiä. Minä keräsin roskia, lakaisin ja imuroin. (Kyllä, hankin raksalle imurin viikko sitten.) Irrottelin myös hiukan solukumeja, joita vieläkin on lattiavalun jäljiltä paikka paikoin kiinni seinissä. Alakertaan tuli siivousurakan myötä huomattavasti enemmän tilaa, ja nyt on Jounin ja Timon varmasti paljon mukavampi tulla maanantaina taas hommiin.

Tilasin muuten tänään taas muutaman led-spotin lisää. Nuo on siis tarkoitus laittaa takaterassin räystään alle valaisemaan terassin pylväitä samaan tapaan kuin alla olevassa kuvassa parvekkeen pylväitä.

Kuva lainattu Kannustalojen Kartano-esitteestä.

Siippa on lähdössä huomenna viikoksi työmatkalle, ja minun pitää yrittää pärjäillä itsekseni koko viikko. Sormet ja varpaat ristissä toivon, ettei viikon aikana tule mitään järjettömiä lumisateita tai yllättävää kannettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti