Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

tiistai 18. marraskuuta 2014

Pystytyspäivä kaksi

Tänäänkin on talo jatkanut nousuaan, vaikka nyt ylöspäin mentäessä tahti on selkeästi hidastunut. Töiden jälkeen käytiin raksalla ja siellä oli täysi työn tohina edelleen käynnissä. Rakennustavaraa oli tullut jälleen lisää ja koko autotallin edusta onkin ihan täynnä kaikennäköistä rimaa, lautaa, levyä ynnä muuta. Pimeää oli, joten kuvia ei oikein saanut. Yhden todisteen kuitenkin laitan tännekin.

Alkaa hahmottua.
Päätyelementit odottivat talon päätyyn nojaten paikoilleen nostoa. Päädyn räystäselementteihin pitää ilmeisestikin kiinnitellä jotain lisäpalikoita, koska Tapani niitä maassa naulaili. Noissa yläkerran elementeissä ja palikoissa onkin selkeästi enemmän askarreltavaa kuin alakerrassa. Vesikattokin saadaan kuulemma päälle jo loppuviikosta ja sehän tietysti on suuri helpotus, kun ei tarvitse enää niin silmä kovana noita sääennusteita tiirata.

Siippa meni vielä illemmalla uudelleen raksalle kasaamaan rakennustelineitä, joita tarvitaan aluskatteen ja ruoteiden asennuksessa. Silloin nosteltiin päätyjä paikoilleen :)

Minut on vallannut erikoinen hämmennyksen tunne. Tähän asti on eletty niin vahvasti vain viikko 47 ja talopaketin pystytys tähtäimessä. Kaikki varsinainen rakennustyö on tuntunut jollain tasolla kovin epätodelliselta. Nyt talo onkin yhtäkkiä tuossa ja aivot pitäisi osata kääntää katsomaan jo eteenpäin. Tuntuu, ettei mieli ole pysynyt ihan perässä, koska tässä muutaman viikon aikana on tapahtunut niin hirveästi. Mutta ehkä se tästä... Oletettavasti vauhti kuitenkin hidastuu jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti