Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

perjantai 28. marraskuuta 2014

Sitä sun tätä

Tämä on nyt totaalinen sekasikiö postaus vailla päätä tai häntää. Alun alkaen ajattelin laittaa tänne vain viimeisimmän neuletyöni kuvan. Tai oikeastaan tämä ole edes viimeisin, sillä on jo pitkään ollut valmiina tuossa pöydän kulmalla odottamassa, että saisin värvättyä Siipan ottamaan muutaman valokuvan. No joka tapauksessa, tällaisen pipon ja kaulurin siis tekaisin tuossa jokunen viikko takaperin:

Kauluri ja pipo Novitan Hile-langasta.

Kai raksastakin täytyy jotain mainita. Eilen käytiin illalla ja voi miten lohduton olikaan näky. Olin jo jotenkin ehtinyt tottua siihen, että asennusryhmä oli siellä vielä iltaisinkin täydessä työn tohinassa ja homma tuntui edistyvän ihan silmissä. Nyt asennusporukka oli pakannut kimpsunsa ja kampsunsa ja poistunut muutamaksi viikoksi. Raksalla oli siis erittäin pimeää, hirvittävän sotkuista ja vettäkin satoi - kaiken kaikkiaa siis erittäin masentava näky. Minulle, jonka pitäisi aina saada kaikki heti ja tässä, tuo oli jotenkin kova isku - tähänkö se nyt jo hyytyi... Viikonloppuna pitäisi mennä raksalle siivoamaan, joskos sitten saisi taas sieltäkin jonkun valokuvan.

Tänään tuskailin taas kotona, kun on niin ahdasta. Siippa oli ostanut joltain koululuokalta sellaiset isot säkit vessapaperia ja talouspaperia. Muuten ihan kiva, mutta eihän nuo mahdu meillä yhtään mihinkään. Vähän yli puolet sain väkivalloin ängettyä kaappiin, mutta loput odottelevat tuossa keskellä eteisen lattiaa, josko joku veisi jonnekin... Pakotan ehkä appivanhemmat ottamaan, kun ovat tulossa huomenna kylään. Kyllä kerrostaloasunnoissa onkin huonosti säilytystilaa. Tai ehkä meillä on vaan liikaa tavaraa :(

Siipalla on tänään työpaikan pikkujoulut. Meillä taloyhtiökin järjesti omat pikkujoulunsa. Tarkoitukseni ei kyllä millään tavalla ollut osallistua niihin, mutta tultuani kaupasta piti kulkea avoimen oven editse ja minulle niin kovasti vilkuteltiin ja huidottiin, että oli pakko pistäytyä. Lyöttäydyin yläkerran naapurin seuraan (hän oli ainoa oman ikäiseni, muut olivat enemmän tai vähemmän 65 vuoden paremmalla puolella) ja selvisi, että myös heillä on keväämmällä rakennushanke alkamassa. Lopulta tulikin istuttua ja rupateltua varmaan pari tuntia. Oli kiva jakaa ajatuksia ja tutustua muutenkin, me kun ei tunneta vielä tästä talosta oikein ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti