Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Katon tekoa talliin

Siipan vanhemmat tulivat tänään auttamaan meitä raksalle. Edessä onkin melkoinen urakka, sillä autotalliin pitäisi saada tiilikatto. Me Anopin kanssa kannoimme tiilinippuja tallin nurkalle sillä välin kun Siippa ja Appi kasasivat telineitä.


Yhdessä nipussa on aina viisi tiiltä ja painoakin on ihan kivasti. Yhdelle lappeelle menee reilut puolitoista lavaa tiiliä - sen verran niitä siis tänään tuli raahattua, ja huomenna edessä on toinen samanmoinen urakka.


Kun telineet oli saatu kasattua ja tiilet kannettua, alkoi nostourakka. Minä nostin tiilinipun kerrallaan maasta ensimmäiselle telinetasolle. Anoppi nosti tiiliniput ylemmälle telinetasolle, josta Siippa nosteli ne katolle. Appi taas kuljetti tiiliniput katolla oikeille paikoilleen. Yllättävän helpolla homma hoitui yhteispelillä. Huomenna sitten tehdään sama toiselle lappeelle.Pahoittelen parin viimeisen kuvan laatua - tässä kohdin kamera taas sanoi työsopimuksensa irti. Tällä kertaa tosin (toivottavasti) loppui vain akku, enkä ehtinyt saamaan kuvaa, jossa olisi ollut tarpeeksi valoa. Kamera on nyt tosiaan ollut hiukan epävakaa tässä muutaman päivän ajan. Kun nyt vaan jaksaisi vielä vähän aikaa...


Tämän kuvan otin heti, kun tulimme raksalle. Vaihteeksi luminen maisema. Koittakaa unohtaa kaikki kuvassa näkyvät häiriötekijät kuten tavaralavat, telineet ja nakkikoppi. Kyllä minä ainakin kovasti tykkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti