Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Aurinkoisen päivän pimeät touhut

Minä kun niin tykkään kipsilevyjen ruskeasta väristä, ja kun aurinkokin niin häiritsevästi tänään paistoi koko päivän, päätin peittää kaikki talon ikkunat ja ovet ruskealla paperilla.

Verhot kuistiin - kaunis sisustusväri vai mitä ;)
Aurinkoa ja sinistä taivasta piiloon.
No ei sentään. Oikeasti pikemminkin päin vastoin - tuntui lähes rikolliselta peittää ikkunoita tällaisena päivänä. Aivan upea auringonpaiste! Näitä on ollut ihan liian vähän tänä talvena. Mutta ei auttanut silti muu kuin paperoida ikkunoita ja ovia umpeen. Ei ollut nimittäin ihan muutaman tunnin homma - meillä kun on melkoisen paljon noita ikkunoita. Aloittelin homman joskus kymmenen maissa ja lopetin kuuden jälkeen - toki välillä kävimme lounaalla ja pidimme kahvipaussin, mutta muutoin minun koko aika menikin noiden ikkunoiden ja ovien parissa. Anoppi ja Siipan sisko kävivät apuna paperoimassa pari ikkunaa. Siippa sen sijaan puuhasteli koko päivän Appiukon kanssa ulkosalla raivaten (edelleen) kulkureittiä maalämpökaivon porauslaitteistolle sekä asennellen tuulensuojalevyjä talliin ja ties mitä muuta.

Koko talo näyttää nyt entistäkin ankeammalta. Voi kuinka odotankaan, että seinät saadaan tasoitettua ja pohjamaalattua ja ruskeat kipsilevyt piiloon. Tulee varmaan ihan eri näköistä sisällä.

Olohuoneen ikkunat peitettyinä.
Olohuonetta toisesta kuvakulmasta
Vielä viikko ja sitten on talviloma. Ollaan suunniteltu siihen aika paljon kaikkea tekemistä ja menoa. Toivottavasti pysytään terveinä, Siipalla nimittäin vähän kurkku oireilee :(

Näihin kuviin ja tunnelmiin - oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Malta hetki, pian se kipsilevyaika on teilläkin ohi. =) Kunhan tasoiteet ja pohjamaalit on seinillä niin talo herää ihan eri tavalla "eloon".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malttamattomana tuota jo odotan. Vaikka ei tässä kai pitäisi valittaa - talopaketin pystytyksen aloittamisesta tulee huomenna kuluneeksi tasan 13 viikkoa ja tähän väliin on mahtunut kahdet lattiavalutkin, joten varsin tyytyväinen tässä kai pitäisi olla vauhtiin ja aikaansaannoksiin :)

      Poista