Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

perjantai 6. helmikuuta 2015

Yläkerran väliseiniä

Hommat etenevät raksalla. Ihan ensiksi laitan tänne pari kuvaa yläkerrasta kipsivalun jälkeiseltä päivältä eli eiliseltä. Jouni ja Timo olivat heti ryhtyneet levyttämään väliseiniä.

Siipan studio
Vaatehuoneen seinä

Alakerrassakin nuo Talopirkan näppärät timpurit olivat jossain välissä ehtineet pakertaa kylpyhuoneen katon alaslaskujen kanssa.

Kylpyhuoneen katon alaslasku

Tänään yläkerrassa oli tehty sähkötöitä ja jatkettu hommia väliseinien kanssa.

Valokatkaisijoita
Lisää valokatkaisijoita ja pistorasioita.

Nyt vasta muuten huomasin, että makuuhuoneen seinään oli jo sähkösuunnitelmissa laitettu valokatkaisijat tuohon vinoon kattoon. Tarkoituksemme on siis laittaa sänky tuohon katkaisijoiden vasemmalle puolelle, joten valot saa laitettua päälle ja pois ihan sängyn vierestä. Varsin kätevää (ihan kuin hotellissa konsanaan) - eipä olisi tullut itselle mieleen.

Työhuone hahmottuu

Kaikki yläkerran väliseinät on nyt toiselta puolelta levytetty (Siipan studion tuplaseinää lukuun ottamatta, josta puuttuu vielä koko runko - pitäisiköhän sekin tehdä?!?). Seuraavaksi olisi taas vuorossa ah niin ihanaa villoitusta, ja kipsilevyjäkin pitäisi nostella yläkertaan timpureille valmiiksi. Pian päästään tasoitetöihin, jei :) Emme siis todellakaan aio tehdä sitä itse, vaan otamme siihen jonkun ammattilaisen. Joskus on nimittäin tullut seinien tasoitusta pienessä mittakaavassa kokeiltua ja on kyllä niin vaikeaa - kun itse en ole silloin ollut tyytyväinen omaan työn jälkeen, ei ehkä kannata tässä mittakaavassa lähteä harjoittelemaan.

Hormi oli käyty pinnoittamassa.

Noudin tässä myös yhtenä iltana postista laatikollisen ledejä. Olen aika paljon tilaillut tavaraa, sillä kaupoissa juoksentelu ei ole minun juttuni, ja on ihan jo käytännössä hiukan hankalaa, koska meillä ei ole kuin yksi auto. Yleensä noissa paketeissa on oletuksena kotiintoimitus, eikä lähetystapaa pysty muuttamaan. Kerran jos toisenkin postista on siis soiteltu ja kyselty, olenko kotona kello yhdentoista ja neljäntoista välillä. No en ole. En koskaan arkisin. Olenkin vain tyytynyt ilmoittamaan, että viekää paketti postiin, noudan sieltä, kun asun kuitenkin melkein vieressä. Mahtavat postissa ihmetellä, mikä ihmeen dille tilaa tavaroita kotiintoimituksella, jos ei ole kuitenkaan koskaan kotona vastaanottamassa niitä...

Laatikollinen ledejä
Mennyt viikko on ollut aika rankka, kun olen joutunut yksin hoitamaan sekä omat että Siipan raksavelvollisuudet. Päivät ovatkin venyneet varsin pitkiksi. Onneksi huomenna saan Siipan takaisin kotiin :)

Nyt oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti