Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

torstai 14. toukokuuta 2015

Keittiö ja sauna muotoutuvat

Kiva, kun on näitä arkivapaita. Tänäänkin saatiin nimittäin Siipan kanssa paljon aikaiseksi raksalla. Keittiön asennus oli aloitettu eilen ja näky oli kyllä sen mukainen, että jotain on tehty. Kuistissa ensimmäisenä vastassa oli nimittäin metrin korkuinen kasa muovi- ja pahviroskaa. Keittiö, eteinen ja kodinhoitohuone oli täynnä purua ja kaikenlaista muuta muhjua. Ihan ensimmäisenä sainkin siis tarttua harjaan ja rikkalapioon sekä jätesäkkiin. Siippa asensi parkettia makuuhuoneeseen sillä aikaa, kun minä siivosin alakerrassa. Siivoilun jälkeen otin muutamia kuvia tulevasta keittiöstämme.Keittiön nurkkaan oli tehty lastulevystä kotelo lieden taakse tulevaa tasoa sekä seinälle tulevaa liesituuletinta varten. Olin itse asiassa hiukan yllättynyt, että nuo kotelot kuuluivat keittiötoimitukseen. Kuvittelin nimittäin, että ne pitää itse askarrella, mutta nyt itselle askarreltavaksi jää vain kotelon yläosa (kotelo ei ulotu kattoon asti) sekä tietysti tasoitus ja maalaus.

Lähikuvassa keittiön valkotamminen ovi

Kun Siippa oli saanut makuuhuoneen lattian (jälleen viimeistä riviä vaille) valmiiksi, siirryimme saunan pariin. Olimme jo tiistaina aloitelleet saunan seinien paneloinnin ja tänään teimme sen loppuun. Sauna onkin nyt lauteita sekä ikkuna- ja ovilistoja vaille valmis. Tai no toki kiuas pitää myös asentaa, mutta se odottelee jo valmiina autotallissa :)


Paneelit ja nurkkalista

Saunan panelointi onnistui varsin mainiosti ja saunasta tuli kyllä melkoisen ihana. Tykkään kovasti tuosta valitsemastamme leveästä paneelista ja lämpöpuun tuoksu on huumaava. Nyt ei muuta kuin lauteita tilaamaan :)

Lopuksi aloitimme vielä vaatehuoneen parketin asennuksen laittamalla kolme ensimmäistä riviä. Laskeskelin, että parketista on nyt hitusen yli kolmasosa asennettu. Etenee se (vaikkei ehkä ihan niin nopeasti kuin tarvitsisi)!

Viikonloppu meneekin tällä kertaa ihan muissa merkeissä, joten seuraava raksapäivitys tulee oletettavasti aikaisintaan ensi viikon alkupuolella. Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti