Blogi rakentamisesta, unelmista, elämästä...

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Keittiön asennus jatkuu

Viikonloppu meni muissa merkeissä, mutta pikaisesti ehdittiin kuitenkin illalla poikkeamaan raksalla siivoamassa. Tältä näyttää keittiössä nyt:

Keittiö toisen asennuspäivän jälkeen.

Tasot olivat kuin olivatkin tulleet perjantaina - nehän eivät siis alun perin ehtineet maanantaina tulleeseen toimitukseen, eikä tehtaalta oltu varmoja, ehtivätkö vielä perjantaiksikaan. Tasot oli jo asennettu lieden taakse nurkkaan tulevaa palaa lukuun ottamatta. Sähkärin pitää nimittäin käydä ennen sitä tekemässä hiukan sähkövetoja, tai muutoin sähköpistoke jää tuonne nurkkakoteloon mottiin.


Liesitaso oli asennettu paikoilleen.

AEG:n induktiotaso

Laatikoiden vetimetkin oli jo saatu kiinnitettyä. Samoin tiskikone oli nostettu koloonsa, mutta siitä puuttuu vielä kalusteovi. Allaskin oli liimattu paikoilleen, mutta siitä en nyt tajunnut ottaa kuvaa. Tasona meillä on 40 mm paksu suorareunainen laminaattitaso, jonka pinta jäljittelee sahattua puuta.


Tykkään ihan hirmuisesti tuosta tasosta. Se on niin hieno. Muutoinkin olen kyllä todella tyytyväinen tuohon keittiömme ulkoasuun. Kalusteet sointuvat lisäksi hyvin yhteen lattialaatan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Moikka. Lisäsin sinut lukulistalleni. Aloittelemme omaa raksaprojektiamme piakkoin ja vertaistuki on enemmän kuin tervetullutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva saada uusia seuraajia. Itsellä aika menee tällä hetkellä hyvin tiiviisti oman projektin parissa, mutta toivottavasti jossain kohdin on taas enemmän aikaa seurailla, mitä muiden projekteille kuuluu. Tsemppiä teille tulevaan urakkaan!

      Poista